Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hacılar’da Tüfekle Vurulan Şahıs Hastaneye Kaldırıldı

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde M.Y. adlı şahıs, aralarında husumet bulunan C.K.’yı tartışma sonucu tüfekle yaraladı. Olay sonrası sağlık ekipleri yaralıyı hastaneye sevk ederken, jandarma kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalara başladı. Soruşturma sürüyor.

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde M.Y. adlı şahıs, aralarında husumet bulunan C.K.'yı

Kayseri’de Tüfekle Yaralanma Olayı

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde, bir tartışmanın ardından tüfekle ateş açılması sonucu bir kişi yaralandı.

Olayın ayrıntıları, Karpuzsekisi mahallesinde meydana geldiği yönünde. Edinilen bilgilere göre, M.Y. ile C.K. arasında daha önceden süregelen bir husumet sebebiyle bir tartışma çıktı. İkili arasında yükselen gerginlik sonucunda M.Y., C.K.’ya tüfekle ateş açtı.

Polis ve Sağlık Ekipleri Olay Yerinde

Durumun hemen ardından olay yerine sağlık ekipleri, jandarma ve polis yönlendirildi. Jandarma, bölgedeki güvenliği sağlarken sağlık ekipleri, başına saçma isabet eden C.K.’yi acil olarak ambulansla hastaneye sevk etti.

Yaralı durumdaki C.K.’nin sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Şüpheli İçin Araştırma Başlatıldı

Olayın ardından kaçan şüpheli M.Y.’nin yakalanması amacıyla jandarma tarafından geniş çaplı bir çalışma başlatıldı. Bu olayla ilgili olarak, yetkili merciler tarafından soruşturma süreci de başlatıldı.