Hacılar Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Hacılar Belediyesi, Ekim ayı olağan meclis toplantısını Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda gündeme gelen 9 madde, oy birliğiyle kabul edildi.
Başkan Özdoğan’dan Proje Değerlendirmeleri
Toplantının açılışında alınacak kararların ilçeye hayırlar getirmesini isteyen Başkan Özdoğan, Hacılar genelinde yürütülen projelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özdoğan, Kayseri Caddesi ile Kentsel Dönüşüm Konutları’nın son durumu hakkında şu bilgileri paylaştı;
“İlçemizde yoğun bir çalışma temposu söz konusu. Altyapı ve üstyapı alanlarında önemli bir ilerleme kaydettik. İnşallah ay sonuna kadar Kayseri Caddesi’nde ve TOKİ ile Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 552 konutun hem altyapı hem de üstyapı çalışmaları tamamlanmış olacak. Kış gelmeden, vatandaşlarımız kentsel dönüşüm konutları ve TOKİ konutlarında yuvalarına yerleşecek. Üçüncü etap konutların kura işlemleri bu ayki gündemimizde yer alıyor.”
Sosyal Destekler Devam Edecek
Başkan Özdoğan, Hacılar’daki sosyal destek projelerine de değindi ve “Eylül ayında aldığımız kararla birlikte eğitim desteği büyük bir memnuniyet yarattı. Kış öncesinde sosyal yardımlarımızı sürdürmeye kararlıyız. Hacılar’da imar, ihya ve gönül belediyeciliğine dair çalışmalarımızı bir arada yürütmekteyiz. Günlük yaşamı kolaylaştıran, geleceğe değer katacak projelerimizle ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getiriyoruz.” şeklinde konuştu. Ayrıca, Filistin’de devam eden insanlık dramına da dikkat çekerek; “Dünya genelinde bizim için en önemli konulardan biri Filistin ve diğer İslam ülkelerinde yaşanan sorunlardır. İsrail devleti tarafından gerçekleştirilen soykırımı kesin bir dille kınıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve devletimizin bu konudaki çabalarını yakından takip ediyoruz ve barışın bir an önce sağlanmasını umuyoruz.” ifadelerini kullandı.
Geleceğe Yön Veren Kararlar Alındı
Toplantının sonuna gelindiğinde, alınan kararların Hacılar’ın geleceği için büyük önemi olduğunu vurgulayan Başkan Özdoğan, “Bugün aldığımız her karar, ilçemizin geleceğine yön veren önemli adımlar oluşturuyor. Hep birlikte Hacılar’ı daha modern, güçlü ve yaşanabilir bir yer haline getirmek için çaba gösteriyoruz. Bu süreçte katkı sunan tüm meclis üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Hacılar Belediye Meclisi Ekim 2025 Olağan Toplantısı, dilek ve temennilerle tamamlandı.