Güzelbahçe’deki Özel Okul, Mandaları Protesto İçin Kıyafet Giydirerek Tepki Gösterdi

1 Min Read

İzmir’de Mandalarla İlginç Protesto

İzmir’in Güzelbahçe ilçesindeki bir özel okul, mahalle sakinleri tarafından şikâyet edilen mandalarıyla gündeme geldi. CİMER’e yapılan başvuruların ardından okulun sahibi, alışılmadık bir yöntemle etrafındaki tepkilere yanıt verme kararı aldı.

Şikâyetler ve Ardından Gelen Tepki

Eski Çamlı Mahallesi çevresinde yer alan eğitim kurumuna ait mandalar, sık sık okul çevresinde ve mahalle yollarında dolaşarak vatandaşların rahatsızlık duymasına sebep olmaktaydı. Bazı yöre halkı durumu CİMER’e bildirdi. Okul sahibi ise, bu şikâyetler üzerine dikkati çekici bir protestoya imza atarak mandalara özel kıyafetler giydirdi. Giysilere, ‘Eski Çamlı Köyü sakinleri’ ve ‘Siz yokken biz vardık’ yazıları eklendi.

Mandalar Yeniden Sokağa Çıktı

Kıyafetleriyle ilgi çeken mandalar, protestonun ardından yeniden okul çevresine salındı. Bu durum, çevredeki vatandaşlar arasında tartışmalara neden oldu ve olay, sosyal medya platformlarında da geniş yankı buldu.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version