Olayın Gelişimi

Afyonkarahisar'da komşular arasında halı çırpma ve gürültü yüzünden çıkan bir tartışma, trajik bir cinayete dönüştü. Dün sabah, kent merkezi Örnekevler Mahallesi Fatih Gümüş Caddesi üzerinde gerçekleşen olayda, yaşlı çift Sevimgül Bodur (66) ve eşi Cemil Bodur (73), üst kat komşuları Erhan İ. ve Nursel İ. ile tartışmaya başladı. Bu tartışma, sabah erken saatlerde yeniden alevlendi ve kavgaya dönüştü.

Cinayet Anı

İddialara göre, Erhan İ. ve Nursel İ., komşuları Sevimgül ve Cemil Bodur'un üzerine tabanca ve pompalı tüfek ile ateş açtı. Açılan ateş sonucu Bodur çifti ağır yaralandı ve çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ancak, hastanede yapılan müdahalelere rağmen Bodur çifti kurtarılamadı.

KADES ile Yardım Talebi

Cinayetin ardından Erhan İ. ve Nursel İ., Kadın Destek Uygulaması'na (KADES) basarak yardım talebinde bulundu. Yaklaşık dört dakika içerisinde olay yerine gelen polis ekipleri, şahısları gözaltına aldı. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen Erhan İ. ve Nursel İ., adliye girişinde gazetecilerin 'cinayetleri neden işlediniz' sorularını yanıtsız bıraktı.

Kaynak: Haber Kenti // Haber Servisi