İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) Ankara büro kameramanı Gürkan Sayın, Sabah Gazetesi muhabiri Hatice Sena Uyaner ile yeni bir hayata merhaba dedi. Genç çift, Kurtuluş Parkı'ndaki Vedat Dalokay Nikah Salonu'nda yapılan düğün töreninde evliliklerine 'evet' diyerek, davetlilerin alkışlarıyla karşılandı. Bu özel günde, çiftin aileleri, yakın arkadaşları ve mesai arkadaşları da onları yalnız bırakmadı. Törene, İHA Ankara Haber Müdürü Beyazıt Cebeci ve İdari İşler Şefi Demet Keser Soyuçok da katılarak destek verdiler.

Damat ve Gelin Mutluluklarını Paylaştı

Damat Gürkan Sayın, bu özel günde yaşadığı mutluluğu dile getirerek, “Sevinçliyiz, çok heyecanlıyız. İHA ekibine de bu özel günüme geldiği için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. İHA'da bekar kimsenin kalmamasını diliyorum. İnşallah hepiniz evlenirsiniz,” şeklinde konuştu.

Gelin Hatice Sena Uyaner ise, “Yeni bir başlangıç yapıyoruz. Bakalım neler olacak. İnşallah güzel şeyler olur. Peruk bakımlarıyla ilgileneceğiz. Belki bırakır peruğu” ifadelerini kullanarak, hem mutluluğunu hem de yeni hayatına dair heyecanını paylaştı.

Arkadaşları Mutluluğa Tanıklık Etti

Nedime Ece Nur Öztürk, arkadaşlarının mutluluğuna tanıklık ettiği için çok mutlu olduğunu ifade etti. “Başlarda erkek tarafıydım, sonradan kız tarafı oldum. Bir ömür boyu mutlu olsunlar,” dedi. Ayrıca, Sayın, sabah saatlerinde Muhabirler Derneği tarafından 'Yılın Savunma Haberi' ödülüne layık görülerek, kariyerinde önemli bir başarıya da imza attı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı