Kaza Detayları
Eskişehir'in Günyüzü yolunda yaşanan kazada, 1 kişinin öldüğü bildirildi. Yaralanan Günyüzü Kaymakamı Muhammed Raşit Kurt ile şoförü Muhammet K., ambulansla Eskişehir Şehir Hastanesi'ne götürüldü ve tedavi altına alındı.
Kaza, Hamamkarahisar mevkiinde meydana geldi. Muhammet K. idaresindeki, Günyüzü Kaymakamı Muhammed Raşit Kurt'un (33) bulunduğu 26 AA 112 plakalı otomobil, Mehmet Ali Tümer'in (62) kullandığı 26 HE 018 plakalı otomobille bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Kazada, Tümer hayatını kaybederken, Kaymakam Kurt ve şoförü yaralandı. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından, yaralılar ambulansa alınarak hastaneye sevk edildi. Tedavi sürecinde, Kaymakam Kurt ve şoförünün sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Protokol Ziyareti
Kazadan haberdar olan Eskişehir Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah, İl Emniyet Müdürü Yılmaz ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, hastaneye gelerek bilgi aldı. Protokol mensupları, Günyüzü Kaymakamı Muhammed Raşit Kurt ve şoförü Muhammet K.'nin sağlık durumları hakkında başhekimlikten bilgi aldı.





