KOÇ BURCU 25 MART YORUMU

Bugün herkesle iyi anlaşıyorsunuz sizinle oldukça iyi ilgileniyorlar ve sizden destek almaya hazırlar. Hedefleriniz doğrultusunda İlerlerken dengenizi iyi bir şekilde sağlayın dengenizi şaşırırsanız işte bütün sorunlarınız o zaman başlar.Ailevi sorunlarınızı dışarı aktarmaya çalışın hep bir gizlilik içinde olun çünkü bu ailenizle birlikte aranızda olan bir şey dışarının bilmesine gerek yok. Sıkıntılarınız konusunda size yardımcı olacak insanların yardımlarını geri çevirmemeye özen gösterin böyle bir durumda onlar bu şekilde kalsın sizde illaki yardım edecektiniz. Bütçenizi yavaş yavaş artırmaya özen gösterirseniz ileriki zamanlarda geleceğiniz için büyük yatırımlar yapmış olacaksınız.

BOĞA BURCU 25 MART YORUMU

Hayata karşı hep bir mutsuzluk içerisindesiniz Buda sizi daha da geri sarıyor bu olumsuzluktan ne mutsuzluktan çıkıp olumlu şeyler düşünmeye odaklanın. Zaman  zaman sizin canınızı sıkan insanlar olacak bu insanları kafanıza pek takmayın umursamamaya çalışın çünkü umursamayan insanlar hep kazanıyor. Ailevi sıkıntılarınızla başa çıkacaksınız bundan size yardımcı olan şeyde iletişimimiz olacak iletişiminizi iyi bir şekilde yaptığınız taktirde hem aileniz sizi anlayacak hem de siz ailenizi anlayacaksınız ve ortada sorun kalmayacak. Zamanınızı iyi değerlendirdiğiniz taktirde yapamayacağınız hiçbir şey olmayacak ve geleceğinizi güzel bir şekilde kuracaksınız. 

İKİZLER BURCU 25 MART YORUMU

Bu aralar canımız çok sıkılıyor ama kendinize yeni hobiler edindiğiniz değişik becerilerle uğraşmayı çok seviyorsunuz işte kendinizi böyle şeylerle iyi hissettiğiniz için bunları hiçbir zaman bırakmayın. Derdinizi veya sıkıntımızı paylaşacağınız insanlarla kendinizi daha iyi huzurlu hissediyorsunuz sizi ne derseniz deyin yanlış anlamayacak insanlarla olmayı daha çok tercih ediyorsunuz. Arkadaşlarınız veya çevrenizdeki insanlar sizin dobra oluşunuza bayılıyor açık sözlü olmanız herkesin çok hoşuna gidiyor bu huyunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin. Her işin üstesinden geliyorsunuz ve bütçenize de oldukça iyi dikkat ediyorsunuz ödeme yapmanız gereken yerleri tek tek kapatacaksınız ve rahatlayacaksınız.

YENGEÇ BURCU 25 MART YORUMU

Burçlar Nuray Sayari 26 Nisan 2024 Cuma Günlük Burç Yorumları – Astroloji Burçlar Nuray Sayari 26 Nisan 2024 Cuma Günlük Burç Yorumları – Astroloji

Sizinle birlikte zaman geçirmeyi seven insanlar var ve sizde bu insanlarla zaman geçirmeye bayılıyorsunuz. İşlerinizin daha iyi bir şekilde ve olumlu bir şekilde ilerleyecekini hayal edip bu şekilde hedeflerinizi yönlendirirseniz sizin için daha iyi olacaktır ve kendinize biraz zaman ayırıp mola vermeyi deneyin. Kendinize olan özgüveninizi yeniden kazanabilmeniz için hem fiziksel yorgunluğunuzu hem de ruhsal yorgunluğunuzu almanız için kendinizi süre tanıyın. Bu arada yakaladığınız bazı enerjileri yeni deneyimlere harcayabilirsiniz yeni deneyimlerle bir çok şey yapabilir ve kendinizi daha da iyi hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizi öneririm.

ASLAN BURCU 25 MART YORUMU

Bu aralar edineceğiniz arkadaşlarınızı tekrar tekrar gözden geçirmeye çalışın çünkü bu dönemlerde herkese güvenilmiyor. Sizin de artık bazı şeylerin farkına varıp kendinize çekidüzen vermelisiniz ve çevrenizdeki insanları tekrardan göz önünden geçirmelisiniz. Bu dönemlerde başarıyı yakalamanız için elinize bir çok fırsat geçecek ve bu fırsatları iyi değerlendirdiğiniz taktirde sizin geleceğinizde yatırımlar olabilir. Size ayakbağı olan insanlarla birlikte arkadaşlık edinmeyi düşünmeyin. Canınızı sıkan insanları hayatınızdan uzak tutun ve size olumlu bir şeyler katmıyorlarsa da hiçbir şekilde onlarla iletişim kurmayın. 

BAŞAK BURCU 25 MART YORUMU

İnsanların sizi sinir etmesine izin vermeyin bu aralar zaten siniriniz oldukça yüksek ve sizin sinirinizi bozan insanları hayatınızdan uzaklaştırın. Zamanınızı daha güzel şeylerde harcamaya özen gösterin ve kendinize boş zamanlarınızda hobiler edinmeye çalışın. Bu aralar kendinizi iyi hissetmeniz için uyumayı değil kendinize iyi gelecek şeyleri yapmaya çalışın. İş hayatınızda size yanlış yapan insanlarda art niyet aramanız gayet normal bunun biraz geç farkına vardınız ama yinede vardınız bunun mutluluğu da ayrı bir şey. Ailenizle daha fazla vakit geçirmeye bakın çünkü bu günler bir daha geri gelmeyecek zamanın kıymetini bilip o şekilde yaşarsanız boş zamanınız hiç olmayacaktır.

TERAZİ BURCU 25 MART YORUMU

Fikirleriniz açısından alacağınız eleştiriler olabilir. Bu eleştirilerden ağır yaralar almak yerine bu eleştirilerle güçlenin. Çünkü eleştiri açıklarınızı bulma konusunda en iyi aracıdır. Kendinizi toparladığınız vakit ve kimseye pabuç vermediğiniz taktirde ilerleyen zamanlarda düşüncelerinize sonsuz saygı duyulacağının farkına varacaksınız. Gireceğiniz ortamlarda bir yıldız gibi parlayacak, ortamda fazlasıyla dikkat çekeceksiniz. Yıldızınız şu sıralar sizin yanınızda. Özellikle arkadaş çevrenizde çok sayılan bir insan olarak görünüyorsunuz. İşte bu konudan dolayı da kimse sizinle ters düşmek istemiyor. Pozitif düşünceler ve pozitif gelişmeler bugün sizinle birlikte. Günü iyi değerlendirmeye bakın. 

AKREP BURCU 25 MART YORUMU

Son zamanlarda hevesle ve heyecanlı bir şekilde girişmiş olduğunuz bazı işlerden beklediğiniz karşılığı alamadığınızdan dolayı çok çabuk pes etme taraftarısınız. Çok sabırlı bir burç olmanıza rağmen bu konudaki sabırsızlığınızdan dolayı başarıdan ödün veriyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar sizi bir takım konularda uyarabilir. Bu insanlara kulak asın. Çünkü sizin göremediğiniz bazı yanlışları, bazı eksikleri görüyor olabilir. Yakın zamanda bir takım evraklar için imzanız gerekebilir. İmzaınızı atmadan önce atacağınız yeri iyice okumaya özen gösterin. Aşk hayatınızda ufak tefek çalkantılar yaşıyor olsanız da aşk hayatınızdan memnunsunuz. Memnun olmadığını düşünen akrep burçları ise yeni denizlere yakın zamanda açılma ihtimali çok yüksek. Atacağınız her bir adımı ince eleyip sık dokumaya çalışın.

YAY BURCU 25 MART YORUMU

Size yanlış yaptığını düşündüğünüz insanlar hayatınızda var olabilir. Bu insanların farkındaysanız hayatınızdan çıkartmadan önce bir kere mutlaka konuşmalısınız. Eğer tavrınız net ise iç sesiniz size en doğruyu söylediğinden hiç şüpheniz olmasın. İçinizdeki o heyecanlı kuş İçinizde sürekli uçabilir. Şu sıralar dinmek bilmeyen heyecanlarınız var.   Son zamanlarda hakkınızda konuşan kişinin sayısı giderek artış göstermekte olabilir. Bu kişilere karşı bir takım önlemler alabilirsiniz. Mesela malzeme vermemek adına şu sıralar daha gizemli yaşam sürdürebilir, güvendiğiniz kişiler haricinde hakkınızda bilgi paylaşmamaya dikkat edebilirsiniz. Sağlığınız açısından bomba bir gün geçireceksiniz. Her yediğinizi zamanında ve ayarında yediğiniz sürece sağlığınız uzun süre yerinde devam edecek. 

OĞLAK BURCU 25 MART YORUMU

Elinize sizi iyi yerlere getirecek bir takım fırsatlar geçebilir. Fırsatları iyi değerlendire bilmeniz için dikkatinizi iyice toplamalı ve etrafınızda gelişen olaylara iyi hakim olmalısınız. Bilerek veya farkında olmadan kırmış olduğunuz arkadaşlarınız size karşı intikam duygusu besleyebilir. Bu kişileri fark etmeniz çok zor olmayacak. Çünkü yapacağı her bir şeyi açık açık faaliyete geçirecek. Bu durum karşısında kendinizi sabırla anlatmalı ve arkadaşınızın beslemiş olduğu bu kin duygusundan kurtarmaya çalışmalısınız. Hali hazırda bir takım birikimleriniz bugün veya yakın gelecekte ihtiyacınıza hızır gibi koşacak. Bu ihtiyacınız göz önünde bulundurarak mutlaka ders çıkartın ve gelecek günlerde aynı durumu yaşayabileceğinizi düşünün. Sizinle arkadaşlık veya flört etmek isteyen birileri var. Bu insanları fark etmeniz çok zor olmayacak. Bu kişiler ilerleyen zamanda ortamınıza girmek isteyecek. Tabi siz buna izin verirseniz.

KOVA BURCU 25 MART YORUMU

Hayatınız boyunca tek bir dostumuz oldu eğer bu dostunuzu size yanlış yaparsa artık hiç kimseye güveniniz kalmayacak bu konuda çok üzülüyorsunuz ve korkularınız da var çünkü dünya artık saçma bir yere gidiyor korkmanız gayet normal. Eğer bazı şeylere sabırlı yaklaşırsanız kaybedeceğiniz hiçbir şey olmayacak hem sabrı öğrenmiş olacaksınız hem de sakin kalmayı. Dost bildiğiniz arkadaşlarınızı Şimdi daha iyi anlıyorsunuz siz bence eski dostunuzdan vazgeçmeyin her ne olursa olsun sizin ilk ve sonunuz olsun. Maddi konularda bu aralar pek de iyi değilsiniz kendinize biraz daha çekidüzen verirseniz her şeyi yoluna sokabilirsiniz. Zamansız yaptığınız harcamalar ileride sizi zorlayabilir bu konuda kendinize olan özgüveninizi biraz yarıya indirmeniz gerekiyor.

BALIK BURCU 25 MART YORUMU

Duygularınızı herkese belli etmeyin ki zaten etmiyorsunuz da ama kiminle neler yapıp yapmadığınızı aile büyüklerinize söylemeyi ihmal etmeyin çünkü eğer konuştunuz biri varsa ve bu insanı aile büyükleriniz tanıyorsa ki tanıyordur hem de tecrübelerine dayanarak size yardımcı olacaklardır. Partnerinizle birlikte daha iyi bir şekilde anlaşıyorsunuz ve birbirinize karşı olan iletişiminize daha da grup partnerinizle birlikte daha iyi bir şekilde anlaşıyorsunuz ve birbirinize karşı olan iletişiminizi daha da Kuvvetlendirirdiğinizi görüyorum ve bu sizin için çok iyi bir şey. Gelecekte işsiz kalma kaygısı yaşıyorsunuz daha şimdiden ama bunu ilerleyen zamanlarda aşacaksınız çünkü özgüven gelecek.