Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Güngören’de Kargo Çalışanlarına Silahlı Saldırı: İki Yaralı, Esnaf Kaçtı

    Güngören’de bir esnaf, kaybolan kargoları nedeniyle tartıştığı iki kargo çalışanını silahla yaraladı. H.K. adlı esnaf olayın ardından kaçarken, yaralılar T.D. ve D.T. hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından polis ekipleri kaçan esnafı arıyor.

    Güngören'de bir esnaf, kaybolan kargoları nedeniyle tartıştığı iki kargo çalışanını

    **Güngören’de Kargo Çalışanlarına Silahlı Saldırı**

    Güngören’de bir esnaf ile iki kargo çalışanı arasında yaşanan tartışma, silahlı bir çatışmaya dönüştü. İddiaya göre, kaybolan kargolar nedeniyle sinirlenen esnaf, kargo çalışanlarını bacaklarından vurdu. Yaralıların hastaneye kaldırılması için acil müdahale sırasında sağlık ekipleri ve polis olay yerine intikal etti. Saldırgan esnafın yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

    **Olayın Gelişimi**

    Güngören ilçesi Mehmet Nesih Özmen Mahallesi’nde, öğle saatlerinde yaşanan olayda, Merter’de bir işletme sahibi olduğu öğrenilen esnaf, kargolarının kendisinden çalındığını düşündüğü için tartıştığı kargo çalışanını önce eliyle saldırarak yaraladı. Bununla yetinmeyen esnaf, ardından silaha sarıldı. Olayı gören bir başka kargo çalışanı ise arkadaşını korumak için bıçakla müdahale etti. İlk olarak vurulan kargocu kaçıp bir iş yerine sığındı, hemen ardından tartışma başka bir kargo elemanıyla da devam etti ve bu kişi de bacağından vuruldu.

    **Hastaneye Kaldırılan Yaralılar**

    Olayın ardından bölgedeki vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Gelen sağlık ekipleri, yaralanan T.D. ve D.T.’ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, onları ambulanslarla hastaneye götürdü. Şu an hastanedeki durumları hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

    **Görgü Tanıkları ve İlk İfadeler**

    Olayı gören tanıklardan Serdar Karabük, meydana gelen gerilimi anlattı. “Burada bir firmanın sahibi kargolarım çalındı diye aracın içindeki bir kargocuyu yakalayarak vuruyor. Diğer kargo elemanı da eliyle bıçakla gelince silahını çıkarıyor ve ardı ardına ateş ediyor. İlk vurulan kişi hemen bir iş yerine sığınıyor, diğer kargo çalışanı da küfürleşme sonrası bacağından vuruluyor. Olayda yaralananlardan birinin ağır durumda olduğunu, diğerinin ise hafif yaralandığını biliyorum” dedi.

    Kaçan esnaf H.K.’nin yakalanması için polis ekipleri tarafından başlatılan arama çalışmaları ise sürüyor.