Güngören’de İki Dairede Yaşanan Tavan Çökmesi Sonrası Altı Katlı Bina Tahliye Edildi

İstanbul Güngören’de, Cömerttürk Sokak’taki 6 katlı bir bina tahliye edildi. Tavanında çökme belirlenen binada yapılan incelemelerde, kolonlardan ses gelmesi üzerine sakinler güvenlik nedeniyle dışarı çıkarıldı. Belediyenin ekipleri, binanın durumu hakkında detaylı araştırma sürdürüyor.

İstanbul Güngören'de, Cömerttürk Sokak'taki 6 katlı bir bina tahliye edildi.

İstanbul’un Güngören ilçesinde kolonlarından sesler gelen 6 katlı bir bina, tahliye edilerek incelendi. Bina havadan fotoğraflandı.

Güngören Merkez Mahallesi Cömerttürk Sokak’ta dün akşamüzeri meydana gelen olayda, bir dairenin tavanında sıva çökmesi yaşandı. Bu durum karşısında panikleyen çevredeki vatandaşlar, durumu itfaiye, polis ve zabıta ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan ekipler, binada incelemelerde bulundu. Kolonlardan seslerin geldiğini belirten vatandaşlar sonrası bina sakinleri güvenlik amacıyla tahliye edildi. Belediye ekipleri, gündüz saatlerinde yeniden geldikleri binada kapsamlı bir inceleme yapmaya başladı. Uzman ekipler, binanın yıkılıp yıkılmayacağına dair karar verecekler.