Kayıp Genç İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Mehmet Yılmaz, tatil için geldiği Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde 6 gündür kayıp. Kaldığı evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan genç için AFAD, polis ve jandarma ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı. Ailesi, Mehmet'ten gelecek güzel haberi bekliyor.
Anne Yılmaz Yoğun Bakımda
Mehmet Yılmaz'ın kaybolmasının ardından büyük bir üzüntü yaşayan annesi Canan Yılmaz, beyin kanaması geçirerek yoğun bakım ünitesine alındı. Oğlunun bulunmasını bekleyen anne, zaman zaman oğlunu sayıklayarak, “Oğlum bulundu mu?” diye sordu. Ailenin kaygıları her geçen gün artıyor.
Dede de Endişeli
Mehmet'in dedesi Ahmet Dinç de torunundan gelecek haberi bekliyor. Torununun kaybolmasının ardından büyük üzüntü yaşayan dede, ekiplerin çalışmalarının sonuç vermesini ve Mehmet'ten güzel bir haber almayı umuyor.
Oğul ve Aile Üzerindeki Etkiler
Anne Canan Yılmaz, oğlunun telefonunu elinden aldığı için evden ayrılmış olabileceğini belirtti. Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşayan genç, anneannesinin yanına tatile gelmişti. Son görüntüsü, Acıgöl ilçesindeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Aile, Mehmet Yılmaz'ı bulabilmek için kendi imkanlarıyla da arama yaptı. Oğlunu gören veya nerede olduğunu bilenlerin en yakın güvenlik birimine bilgi vermesi istendi.





