Gönen’de Müstakil Evdeki Yangın İtfaiye Ekiplerince Kontrol Altına Alındı

Balıkesir’in Gönen ilçesindeki Osmanpazar Mahallesi’nde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında yaralanan olmadı ancak evde maddi hasar meydana geldi. Olayın nedenine ilişkin soruşturma devam ediyor.

Balıkesir'in Gönen ilçesindeki Osmanpazar Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın, itfaiye

Gönen’de Müstakil Evde Yangın Çıktı

Gönen ilçesinde bulunan bir müstakil evde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Olayın Detayları

Yangın, Osmanpazar Mahallesi’ndeki bir evde meydana geldi. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangını fark eden vatandaşlar, hemen 112 Acil Servis Hattı’na ihbarda bulundular. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ve sağlık ekiplerinin yanı sıra itfaiye ekipleri de yangına müdahale etmek için hızla bölgeye intikal etti.

Polis, çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangının daha da yayılmadan söndürülmesini sağladı. Yangın sonucunda can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.

Yangının Sebebi Araştırılıyor

Yetkililer, yangının çıkış sebebinin araştırılmaya başlandığını belirtti. Yangının neden kaynaklandığına dair henüz kesin bir bilgi yok.