Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nin Öğrencileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Tam Not Aldı

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nin halk oyunları ekibi, Ankara’daki “Engelsiz Türkiye Yüzyılı” etkinliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın beğenisini kazandı. 12 kişilik ekip, 7 ay süren eğitimle zeybek gösterisi sergiledi. Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, öğrencilerin başarılarını kutlayarak onların ilham verici olduğunu belirtti.

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nin halk oyunları

    Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nden Unutulmaz Performans

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki halk oyunları ekibi, düzenlenen bir etkinlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın beğenisini kazandı.

    Özel Gereksinimli Bireylerden Oluşan Ekip

    Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı çatısı altında yer alan bu merkezde eğitim alan özel gereksinimli bireylerden oluşan “Gonca Efeleri”, AK Parti Genel Merkez Konferans Salonu’nda gerçekleşen “Engelsiz Türkiye Yüzyılı-Dünya Engelliler Buluşması 2025” etkinliğine katıldı. Yaklaşık 7 ay boyunca “Sanatta Ben de Varım” projesi çerçevesinde eğitim gören 12 kişi, program süresince zeybek dansı gösterisi sundu.

    Performansın Ardından Büyük İlgi

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın da izlediği bu performans, büyük bir alkışla karşılandı. Gösterinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekibi tebrik ederek başarılarını kutladı.

    Başkan Büyükakın’dan Destek Mesajı

    Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, sosyal medya üzerinden beğeniyle takip ettiği bu başarı hakkında bir paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tebrik edilen öğrencilere duyduğu gururu dile getiren Büyükakın, “Engelleri aşan yürekleriyle hepimize ilham verdiler” ifadelerini kullandı.

    Bu özel anlar, Kocaeli’nde engelli bireylerin topluma kazandırılması açısından önemli bir yol kat ettiğini gösteriyor.