Gölcük’teki Kurşunlama Olayında 3 Şüpheli Yakalandı
14 Mayıs tarihinde Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde meydana gelen bir iş yeri kurşunlama olayına ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda, 3 şüpheli gözaltına alındı. Bu şahıslardan 2’sinin tutuklandığı öğrenildi.
Olayın Detayları ve Şüphelilerin Yakalanması
Edinilen bilgilere göre, Gölcük’te K.Y. adlı bir kişinin iş yeri, 14 Mayıs günü kurşun saldırısına uğradı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturma neticesinde olayın failleri tespit edildi. Şüphelilerden biri olan G.S., 29 Mayıs tarihinde Darıca’da düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüpheliler H.Y. ve T.Ç. ise 30 Mayıs tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilen bir operasyonla gözaltına alındı.
Adli Süreç ve Tutuklamalar
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, 31 Mayıs’da Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Mahkeme aşamasında T.Ç., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, G.S. ve H.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.