Gölcük’te Tırdan Saçılan Kablo Makaraları Sürücüleri Şaşırttı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, 11.00 sıralarında bir tırın dorsesindeki kablo makaraları, hareket halindeyken yola düştü. Sürücüler şaşkına dönerken, tır sürücüsü aracını durdurup makaraları topladı. Olay, kazaya tanıklık eden araç kameralarına yansıdı.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, 11.00 sıralarında bir tırın dorsesindeki kablo makaraları,

**Gölcük’te Tırın Dorsesindeki Kablolar Yola Dağıldı**

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bir tırın dorsesindeki kablo makaraları, hareket ederken aniden yola savruldu. Sürücüler, önlerinde beliren bu beklenmedik manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Kaza anı, bir aracın kamera kayıtlarına yansıdı.

**Olayın Ayrıntıları**

Kaza, saat 11.00 civarında Gonca rampası bölgesinde gerçekleşti. Bir fabrika tarafından tırın dorsesine düzensiz bir şekilde yüklenen kablo makaraları, tır hareket ederken yere düştü. Anlık olarak kaydedilen görüntülerde, devrilen makaralardan bazılarının karşı şeride geçtiği görülüyor. Bu durum, sürücülerin panik yaşamasına neden oldu.

**Tır Sürücüsünün Müdahalesi**

Tır sürücüsü, geride bıraktığı makaraları toplamak amacıyla aracını durdurdu. Bu olay sonucunda Yalova yönünde uzun bir araç kuyruğu oluştu.