Göksun’da Bataklığa Saplanan 6 Büyükbaş Hayvan, İtfaiye Ekiplerinin Başarılı Çalışmalarıyla Kurtarıldı

1 Min Read

Kahramanmaraş’ta Bataklıkta Mahsur Kalan Hayvanlar Kurtarıldı

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan ilginç bir olayda, bataklığa saplanan 6 büyükbaş hayvan itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olayın Gelişimi

Edinilen bilgilere göre, Karadut Mahallesi’nde merada otlayan 6 inek, yumuşak zemine saplanarak bataklıkta mahsur kaldı. Hayvanların sıkıştığını gören mahalle sakinleri, durumu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bildirdi.

İhbar üzerine hızlı bir şekilde olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, olayda kullanılan iş makineleri ve halatlar eşliğinde kurtarma çalışmalarına başladı. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çabanın ardından, 6 inek güvenli bir şekilde çıkarıldı.

Kurtarılan büyükbaş hayvanlar, sahiplerine sağlıklı bir şekilde teslim edildi. Bu olay, itfaiye ekiplerinin hayvan kurtarmadaki başarısını bir kez daha ortaya koydu.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version