Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gökhan Sazdağı, Fenerbahçe Maçında 3 Asistle Parladı

    Kayserispor’un kaptanı Gökhan Sazdağı, Fenerbahçe ile oynanan 3-3 berabere biten maçta 3 asist yaparak dikkat çekti. Takımda birçok eksik olmasına rağmen, 1 puanı değerli bulan Sazdağı, mücadeleden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

    Kayserispor'un kaptanı Gökhan Sazdağı, Fenerbahçe ile oynanan 3-3 berabere biten

    Süper Lig takımlarından Kayserispor’un kaptanı Gökhan Sazdağı, Fenerbahçe karşısında sergilediği performansla dikkat çekti ve 3 asist yaparak öne çıktı.

    Kayserispor, Fenerbahçe ile oynadığı zorlu karşılaşmadan 3-3’lük eşitlikle ayrılarak önemli bir puan aldı. Kalabalık bir sakat oyuncu kadrosuna rağmen mücadelesini sürdüren sarı-kırmızılı ekipte, Gökhan Sazdağı, Ramazan Civelek’in 7. dakikada, Duckens Nazon’un 49. dakikada ve Talha Sarıaslan’ın 90+4. dakikada attığı gollere imza atsının geçişini sağladı.

    Maç sonunda görüşlerini paylaşan Gökhan Sazdağı, “Harika bir mücadele ortaya koyduk. Eksik oyuncularımıza rağmen kazandığımız 1 puanın değeri çok büyük. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.