Giresun’da Paramotor Kazası: Pilot Hastaneye Kaldırıldı
Giresun’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen gösterilere katılmak üzere havalanan bir paramotor pilotu kaza yaptı.
Etkinlik için Güre mevkiindeki belediye plajından kalkış yapmaya hazırlanan Trabzon Havacılık Kulübü üyesi Yüksel Değer, uçuş anında paraşütün bağlantı ipinin kopması nedeniyle suya düştü. Kaza sonrasında yaralanan Değer’e olay yerinde ilk yardım yapıldı. Pilot, ardından bir ambulansla hastaneye götürüldü. Yapılan kontrol ve tedaviler sonucunda, Değer’in hayati bir riski olmadığı ancak kolunda kırık olduğu bilgisi alındı.
Gözden Kaçmayan Kazanın Anı
Bu talihsiz olay, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Kazanın nasıl meydana geldiği ve pilotun durumu, merak konusu oldu.