**Giresun’da Drift Yapan Magandalara Cezalar Yağdı**
Giresun’da, Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki sürücüler, driftiyle dikkat çekti. O anlar, geçiş yapan bir motosikletlinin kask kamerasına kaydedilirken, söz konusu sürücüye toplamda 83 bin 746 lira idari para cezası kesildi.
Olayın Detayları
Olay, Tirebolu ilçesinde, Özlü Köyü yakınlarında Giresun yönünde gerçekleşti. Görüntüler incelendiğinde, emniyet şeridi ile diğer şeritlerin araçlar tarafından tamamen kapatılmış olduğu, Tofaş marka bir otomobilin sürücüsünün yolun ortasında birçok kez daireler çizerek tehlikeli bir davranış sergilediği dikkat çekiyor.
Vatandaşların Tepkisi
Kendi hayatlarını ve etraflarındaki diğer sürücülerin güvenliğini hiçe sayan bu kişilerin tehlikeli gösterisine bazı vatandaşların kayıtsız kalması ise geniş bir eleştiri topladı. Kurallara aykırı bu davranışların artık göz ardı edilemeyeceği ifade ediliyor.
Cezalar ve Sonuçları
Görüntülerin yayımlanmasının akabinde hızla harekete geçen güvenlik güçleri, sürücünün hem 83 bin 746 lira ceza ödediğini hem de sürücü belgesinin iptal edilip, aracının trafikten men edildiğini duyurdu. Bu olay, Karadeniz Sahil Yolu’ndaki tehlikeli davranışların önüne geçme çabalarının ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
GİRESUN’DA TRAFİK MAGANDALARI KARADENİZ SAHİL YOLU’NU KAPATARAK DRİFT YAPTI. O ANLAR, YOLDAN GEÇEN BİR MOTOSİKLETLİNİN KASK KAMERASINA SANİYE SANİYE YANSIDI.



