Giresun Eynesil’de Balıkçı Teknesi Alabora Oldu
Giresun’un Eynesil ilçesinde yaşanan talihsiz bir olayda, balıkçı teknesinin alabora olması sonucunda 1 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde Eynesil Kalesi açıklarında balık avına çıkan Hasan Dede, Haydar Y. ve Çağlar C., dönüş yolunda teknenin motorundaki arızayla karşılaştı. Durumun acil olması üzerine yardım çağrısında bulunan balıkçılar, ihbarın ardından Kıyı Emniyeti ekiplerinin bölgeye yönlendirilmesini sağladı.
Tekne Alabora Oldu, 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Kıyı Emniyeti ekipleri, balıkçı teknesini kıyıya çekmek için müdahale ederken, aniden teknenin alabora olduğu öğrenildi. Denize düşen balıkçılardan Haydar Y. ve Çağlar C. başarıyla kurtarılırken, 70 yaşındaki Hasan Dede maalesef boğularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak gerekli incelemeler başlatılmıştır.


