Gevher Nesibe Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun sporcuları, Kayseri’yi temsil ettikleri çeşitli turnuvalardaki başarılarıyla dikkat çekerek, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı ziyaret etti.
07-09 Nisan 2025 tarihleri arasında Karaman’da gerçekleştirilen Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası ile 08-10 Mart 2025 tarihleri arasında Mersin’de yapılan Özel Sporcular Masa Tenisi Şampiyonası’nda elde ettikleri başarıları paylaşmak üzere bir araya geldiler.
Ziyarette Okul Müdürü Hakan Yüksel ve beden eğitimi öğretmenleri Ebru Ulaş da yer aldı. İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, özel sporculara her zaman destek olacaklarını vurguladı ve sporcularla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.