Germencik’te Haşere İle Mücadele İçin Belediye Ekipleri Yoğun Çalışmalar Yapıyor

Aydın’ın Germencik ilçesinde, yaz aylarında artan haşere sorununa karşı belediye ekipleri ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Burak Zencirci, halkın sağlığını koruma amacıyla tüm mahallelerde mücadele ettiklerini vurguladı.

Aydın'ın Germencik ilçesinde, yaz aylarında artan haşere sorununa karşı belediye

Germencik’te Haşere Sorununa Karşı Yoğun İlaçlama Faaliyetleri

Aydın’ın Germencik ilçesinde yaz aylarında ortaya çıkan sivrisinek ve haşere sorunuyla başa çıkmak amacıyla belediye ekipleri sıkı bir mücadele yürütüyor. Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, “Huzurlu, sağlıklı ve güzel bir Germencik için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz” şeklinde ifade ederek bu konudaki kararlılığını dile getirdi.

Aylardır Süren İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

Germencik Belediyesi, sivrisinek ve larvalara karşı etkin ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Park Mahallesi, Mesudiye Mahallesi, Yeni Mahalle, Yedieylül Mahallesi, Camikebir Mahallesi, İstasyon Mahallesi ve Ortaklar Mahallesi’nde geniş çaplı ilaçlama operasyonları gerçekleştirdi. Yetkililer, belirlenen programa uygun olarak tüm mahallelerde uygulamaların süreceğini belirtti. Ayrıca, vatandaşların çevre temizliği konusunda dikkatli olmaları da önemle vurgulandı.