Ana SayfaGüncelGercüş'te Otomobil Bina Girişine Çarptı, Sürücü Yaralandı

Gercüş’te Otomobil Bina Girişine Çarptı, Sürücü Yaralandı

Batman’ın Gercüş ilçesinde bir otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bir binanın giriş katına çarptı. Meydana gelen kazada sürücü yaralandı ve o anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, Gercüş ilçesi Çukurçeşme Mahallesi’nde gerçekleşti. 72 ABR 108 plakalı otomobil, yol alırken sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkarak bir binanın giriş kısmına çarptı. Kaza sonucunda sürücü yaralanırken, durum hemen yetkililere bildirildi. Olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve güvenlik görevlileri intikal etti. Yaralı sürücü M.S., ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı ve sonrasında Batman’a gönderildi.

Kazanın anı, güvenlik kameralarına yansırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği, Özel Gereksinimli Bireyleri Trabzonspor Maçına Götürme Vaadinde Bulundu

Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği, özel gereksinimli bireyleri ziyaret ederek onlara Trabzonspor maçına götürme sözü verdi. Dernek Başkanı Bayram Sarayoğlu, toplumun bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini vurgulayarak, ziyaretin anısına atkı ve hediyeler sundu.

Kocaeli Kağıtspor Boksörleri, Avrupa Şampiyonası İçin Almanya’ya Gitti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü boksörleri, U-17 Avrupa Şampiyonası için Almanya'ya gitti. Alparslan Şenol, Alpaslan Çoban ve Sudenaz Aydemir, şampiyonluk hedefiyle hazırlanarak turnuvaya katılacak. Antrenör Caner Önayaker, sporcuların fiziken ve zihnen hazır olduğunu belirtti.

Sarp Sınır Kapısı’nda 69 Farklı Suçtan Aranan Şahıs Yakalandı: 193 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

Artvin'in Kemalpaşa ilçesindeki Sarp Sınır Kapısı'nda D.A. isimli şahıs, 69 suçtan aranarak 193 yıl 6 ay hapis cezası ile gözaltına alındı. Sahte bankacılık ve dolandırıcılıkla ilgili suçlardan dolayı tutuklanan D.A., cezaevine gönderildi.

Elazığ’da 160 Üreticiye Süt Soğutma Tankı Dağıtımı Gerçekleşti

Elazığ’da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, DAP Bölge Kalkınma İdaresi destekli projeyle 160 üreticiye süt soğutma tankı dağıttı. Bu adım, modern süt üretimini teşvik ederek kırsal kalkınma ve hayvancılık sektörünü güçlendirmeyi amaçlıyor.

Afyonkarahisar’da AFAD, Vatandaşlara Afet Farkındalık Eğitimi Düzenledi

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Başmakçı'da afet farkındalık eğitimi düzenledi. Eğitimde, afet bilinci, insani yardım, psikososyal destek ile çadır kurma ve yangın söndürme konuları ele alındı. AFAD, toplumun her bireyinin hazırlıklı olması gerektiğini vurguladı.