Bursa’da Korkunç Cinayet
Bursa’nın Gemlik ilçesinde, 75 yaşındaki bir adam, yüzlerce kişinin gözü önünde 53 yaşındaki bir kişiyi tabancayla vurdu. Olayın ardından geniş bir kalabalık, sahil bölgesine yönelirken, polis ekipleri kısa bir süre içerisinde şüpheliyi yakaladı.
Detaylar Ortaya Çıktı
Olay, dün gece saat 22.00 civarında Balıkpazarı Mahallesi’nde gerçekleşti. 75 yaşındaki M.K., sahildeki kahvehaneler bölgesinde büyük bir kalabalığın içinde, Malatya’daki 6 Şubat depremi sonrası Gemlik’e yerleşen ve tostçuluk yapan Ömer Tunç’a (53) 7 el ateş etti. Vücudu 5 kurşunla yaralanan Tunç, hastaneye kaldırılmasına rağmen yaşamını yitirdi.
Polis Hızla Müdahale Etti
Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şüpheli M.K.’yı olayın olduğu yerden sadece birkaç dakika sonra gözaltına aldı. Olay anını gören tanıklar ve güvenlik kameraları, cinayet anının detaylarını aydınlattı.
M.K., polisin susma hakkını kullanarak ifade vermedi. Şu anda Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Olayın cinayete neden olan detayları üzerinde henüz bir açıklama yapılmadı. Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı, cinayetle ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma açtı.