Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geleneksel Kulüplerarası Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmaları’nda 431 Sporcu Yarıştı

Şehitkamil Belediyesi, 14. Geleneksel Kulüplerarası Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmaları’nı bu yıl 431 sporcunun katılımıyla düzenledi. Başkan Umut Yılmaz, etkinliğin Cumhuriyeti yaşattığını vurgulayarak, yüzme havuzlarının Türkiye’nin önemli merkezlerinden biri olduğunu belirtti. Başarı gösteren sporcular madalya ile ödüllendirildi.

Şehitkamil Belediyesi, 14. Geleneksel Kulüplerarası Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmaları'nı bu

Geleneksel Kulüplerarası Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmaları Coşku Dolu Anlara Ev Sahipliği Yaptı

Şehitkamil Belediyesi tarafından bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen Geleneksel Kulüplerarası Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmaları, 431 sporcunun katılımıyla büyük bir mücadeleye sahne oldu.

Müsabakada ödüller sahiplerini buldu

2025 yüzme il faaliyet programında yer alan bu önemli event, Alleben 1 Yüzme Havuzu’nda sporseverleri bir araya getirdi. 9-10, 11-12 ve 13+ yaş gruplarındaki yarışlara, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden 13 kulüpten toplamda 213 erkek ve 218 kadın sporcu katıldı. Yarış boyunca tribünlerdeki ailelerin ve destekleyici seyircilerin coşkusu gözlerden kaçmadı. Ellerindeki Türk bayraklarıyla çocuklarına destek veren aileler, yarışmacılara sık sık teşvik edici alkışlar gönderdi. Yarışların sonunda, başarılı olan sporcular ödül töreninde madalya ve kupalarını aldı.

Başkan Yılmaz’dan Destek Mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, organizasyona katılan tüm sporcular ve antrenörlere tebriklerini iletti. Yılmaz, Alleben Yüzme Havuzları’nın sadece Gaziantep için değil, Türkiye genelinde önemli bir yüzme merkezi olduğunu vurguladı. “Alleben Yüzme Havuzlarımız, yüzme alanında Avrupa’ya açılan kapı konumundadır. Burada yetişen sporcularımız, ulusal ve uluslararası düzeyde büyük başarılar elde ediyor. Biz, Şehitkamil Belediyesi olarak spora her alanda destek olmaya devam edeceğiz. Yüzme gibi sabır ve azim gerektiren bir branşa gönül veren tüm gençlerimizle gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Ruhunu Yaşatan Yarışmalar

Başkan Yılmaz, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen bu anlamlı yarışların, Cumhuriyetin gençliğe olan inancının en güzel örneği olduğunu dile getirdi. Yılmaz, “Cumhuriyetimizi, gençlerimizin azmi ve başarıları ile kutluyoruz. Sporun, birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren bir platform olduğunu biliyoruz. Bu etkinlik, yalnızca bir yarış değil, aynı zamanda Cumhuriyet ruhunu yaşatan bir buluşmadır” ifadelerini kullandı.