Gaziosmanpaşa’da Sağlık Altyapısı Güçleniyor
Gaziosmanpaşa, sağlıkta büyük yatırımlarla gelişimini sürdürüyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz’in önderliğinde ve Sağlık Bakanlığı’nın katkılarıyla, ilçeye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Sağlıklı Yaşam Merkezi ile birlikte beş yeni Aile Sağlığı Merkezi inşa edilecek.
Başkan Karadeniz’den Önemli Ziyaret
Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, Ankara’da Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ile bir araya gelerek ilçedeki sağlık yatırımları hakkında istişarelerde bulundu. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Karadeniz, ilçenin farklı mahallelerinde gerçekleştirilecek yeni projeleri duyurdu. Bu bağlamda, Karayolları Mahallesi’nde kurulacak Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yatırım programına alındı. Ayrıca, ilçedeki beş mahallede Aile Sağlığı Merkezleri açılırken, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde modern bir Sağlıklı Yaşam Merkezi de faaliyete geçecek.
Hizmette Kalite ve Erişim Kolaylığı
Başkan Vekili Eray Karadeniz, sağlık yatırımlarına dair açıklamasında, “Amacımız, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine en kısa ve pratik yoldan ulaşabilmelerini sağlamak. Bu önemli projelerin ilçemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Sağlık Bakanımız Sn. Kemal Memişoğlu’na ve her zaman yanımızda olan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanımız Sn. Süleyman Soylu’ya tüm hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
GAZİOSMANPAŞA’YA 7 YENİ SAĞLIK MERKEZİ KURULUYOR