Gaziosmanpaşa’da Kayıp Murat Demirkıran’ın Cansız Bedeni Metruk Gecekonduda Bulundu

Murat Demirkıran’ın Kayıp Durumu İle İlgili Son Gelişmeler

Gaziosmanpaşa’da 4 gündür kayıplarda olan 49 yaşındaki Murat Demirkıran’a dair üzücü bir gelişme yaşandı. Demirkıran’ın cansız bedeni, yaşadığı mahalledeki terkedilmiş bir gecekonduda bulundu.

Olayın Gelişimi

Geçtiğimiz Perşembe günü kaybolan Demirkıran’ın ailesi, kendisinden haber alamayınca durumu polis ekiplerine bildirdi. 4 gün süren arama çalışmaları devam ederken, Pazariçi Mahallesi Burcu Sokak üzerindeki metruk binadan gelen kötü bir koku, çevredeki sakinlerin dikkatini çekti. Durumu yetkililere ileten vatandaşlar, olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin sevk edilmesini sağladı.

Gecekonduya giren ekipler, ne yazık ki Demirkıran’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. İlk incelemeler, olay yerinde herhangi bir darp ya da boğuşma izine rastlanmadığını gösterdi. Öte yandan, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin sonuçlarına göre belirlenecek.

Yorum yapın

Exit mobile version