Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gaziantep’te Trafik Polisi ile Motosiklet Sürücüsü Arasında Yaşanan Kovalamaca Sonucu Sürücü Durduruldu

Gaziantep’te plakası kapalı motosiklet sürücüsü, polis tarafından 3 kilometre süren kovalamacanın ardından yakalandı. Daha önce benzer suçlardan 12 kez durdurulan sürücüye çeşitli cezalar verildi. Olay sonrası, motosikletin durdurulma yöntemine dair idari soruşturma açıldı ve İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş istendi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Gaziantep’te Motosiklet Kovalamacası ve Olayın Ardından Gelen Gelişmeler

Gaziantep’te trafik kurallarını hiçe sayarak plakasını örtüp, abartılı egzoz kullanarak ve makas atarak yola çıkan bir motosiklet sürücüsü, emniyet güçlerinin uzun süren kovalamacasının ardından durduruldu. Bu çarpıcı olay sonrasında, sürücünün motosikletinin durduruluş şekli hakkında idari bir soruşturma başlatıldı ve İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş talep edildi.

Motosiklet Sürücüsü Tekrar Yakalandı

Trafik polislerinin yaklaşık 3 kilometrelik bir kovalamacasıyla ele geçirilen sürücü, dur ihtarına uymamak, plaka kapatmak ve abartılı egzoz kullanmak gibi çeşitli trafik ihlallerinden dolayı ceza işlemlerine tabi tutuldu. Yapılan incelemeler sonucunda, sürücünün geçmişte de benzer suçlardan tam 12 kez durdurulduğu ve toplamda 16 trafik cezası yediği belirlendi.

Olayın Seyri ve İdari Soruşturma

Polis ekibinin motosikleti durdurma girişimi sırasında gerçekleşen bir çarpışma, motosikletin yol kenarındaki elektrik direğine çarpmasına yol açtı. Olayda polis ekiplerinin uyguladığı manevranın mevzuata uygun olmadığı değerlendirilen durumu nedeniyle ilgili idari soruşturma başlatıldığı ve bu bağlamda İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş talep edildiği öğrenildi. Olayın tüm detayları, trafik güvenliği ve uygulamaları açısından önemli bir tartışma konusu haline geldi.