Gaziantep’te Balonlarla Moral Etkinliği
Gaziantep’te karaciğer kanseriyle mücadele eden minik Elif Azra ve benzer durumdaki çocuklara destek olmak amacıyla birçok balon gökyüzüne salındı.
Elif Azra İçin Umut Etkinliği
Gaziantep’te, Yusuf Yeniçeri ve Berna Yeniçeri çifti, 5 yaşındaki kızları Elif Azra için “Elif Azra’ya Umut Ol” adı altında bir moral etkinliği organize etti. Kızlarının kanserle mücadelesine katkıda bulunmak için amca Ahmet Yeniçeri, sosyal medya üzerinden “Elif Azra’ya moral için balon uçurmak istiyoruz. Siz de gelir misiniz?” şeklinde bir çağrı yaptı ve üniversite öğrencileri bu davete kulak verdi. Elif Azra’nın tedavi gördüğü hastanenin önünde yapılan balon etkinliğine yüzlerce vatandaş katıldı. Özellikle pembe renge olan ilgisiyle bilinen Elif Azra için saat 18.00’de gökyüzüne çok sayıda pembe balon bırakıldı. Etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı.
Hüseyin Yeniçeri’nin Teşekkür Mesajı
Etkinliğe katılan Berna Yeniçeri, “Buraya katılan insanlara çok teşekkür ederim. Kızım Elif’i güldürdünüz, mutlu ettiniz. Sizlerin desteği bizler için çok önemli. Kızımın mutluluğu için daha fazlasını yapmak isterdim ama bu bile yeter” diyerek duygularını dile getirdi.
Kızlarının Gülümsemesi Onların Yüzünü Güldürdü
Yusuf Yeniçeri, yapılan etkinliğin kendilerine ve kızlarına büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade ederek, “Bu etkinliğe katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Yüzümüz biraz olsun güldü, kızımın gülümsemesi bizim için çok değerli. Ayrıca burada yatan diğer çocuk hastalarımızın da yüzleri güldü” şeklinde konuştu.
Destek Olmak İçin Bir Araya Geldik
Rümeysa Özzaman, Etkinliğe katıldığı için duyduğu mutluluğu paylaşarak, “Elif Azra ve diğer kanser hastası çocuklara umut olmak ve en azından bir nebze olsun mutluluk vermek için buradayız. Eğer bir katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize, devamının gelmesini umuyoruz” şeklinde düşüncelerini aktardı.