Gaziantep’teki Feci Kaza Sonrası Cenazelerin Teslimi
Gaziantep’teki trajik kazada hayatını kaybeden İsmail Volkan Deler ve Yunus Emre Kuvrağ’ın cenazeleri, adli tıp işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailelerine teslim edildi.
Kaza Anı ve Detayları
Olay, Şehitkamil ilçesi Bahattin Nakipoğlu Caddesi ile Asri Mezarlık kavşağında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Yunus Emre Kuvrağ’ın sürücülüğünü yaptığı 27 AYH 25 plakalı otomobil, bir anlık dalgınlıkla karşı şeride geçerek, Ahmet Kestanlıoğlu’nun kullandığı 27 BBB 183 plakalı hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Kaza neticesinde, 27 AYH 25 plakalı araçta bulunan sürücü Yunus Emre Kuvrağ ve yol arkadaşı İsmail Volkan Deler, olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Diğer araçta ise Gülistan Kestanlıoğlu ve küçük çocukları Eylül (6) ile Atlas Mete (1) da maalesef kazada hayatını kaybetti.
Cenaze Töreni Hazırlıkları
Kazada hayatını kaybeden Yunus Emre Kuvrağ ve İsmail Volkan Deler’in cenazeleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda gerçekleştirilen işlemler sonrasında, defnedilmek üzere yakınlarına teslim edilerek Asri Mezarlık’a götürüldü.