Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gaziantep’te Mayıs Ayında Gerçekleştirilen Operasyonlarda 5 Milyon TL Değerinde Kaçak Ürünler Ele Geçirildi

    Gaziantep’te Mayıs ayında gerçekleştirilen operasyonlarda, 5 milyon TL değerinde gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı, 16 şüpheli üzerinde yürüttüğü çalışmalarda, 13 bin paket sigara, 5 ton tütün ve diğer kaçak ürünleri buldu.

    Gaziantep'te Mayıs ayında gerçekleştirilen operasyonlarda, 5 milyon TL değerinde gümrük

    Gaziantep’te Kaçakçılıkla Mücadele Operasyonları

    Mayıs ayında Gaziantep’te gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, yaklaşık 5 milyon TL değerinde gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi.

    İl Jandarma Komutanlığı’nın koordinesinde, kaçakçılıkla etkin bir şekilde mücadele etmek amacıyla birçok operasyon düzenlendi. Şahinbey, Şehitkâmil, Nizip, Karkamış ve Nurdağı ilçelerinde gerçekleştirilen bu operasyonlarda, kaçakçılıkla ilgili faaliyet gösterdiği belirlenen 16 şüphelinin ev ve araçlarında detaylı aramalar yapıldı. Yapılan aramalarda, toplamda piyasa değeri 5 milyon 330 bin TL olan 13 bin 427 paket gümrük kaçağı sigara, 5 ton 250 kilogram tütün, 1 ton 50 kilogram çay ve 650 adet elektronik sigara bulundu. Operasyon sonucu yakalanan 16 şüpheli ile ilgili hukuki süreç başlatılmıştır.