Gaziantep’te Anne ve Kızının Trajik Ölümü
Gaziantep’te, kilitli bir odada ölü bulunan anne ve kızının cenazeleri, adli tıp çalışmaları sonrası ailelerine teslim edildi.
Olay, Şahinbey ilçesine bağlı 75. Yıl Mahallesi 86046 Nolu Sokak’taki bir konutta meydana geldi. 27 yaşındaki Seçil Kaymakçı ve 3 yaşındaki kızı Nilvara’dan bir süre haber alamayan akrabaları, durumu 112 Acil Sağlık Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ile sağlık ekipleri yönlendirildi. Ekipler olay yerine vardıklarında, evdeki bir odanın kilitli olduğunu tespit etti. İtfaiye ekipleri, kilidi kırarak odayı açtıklarında anne ve kızı yerde hareketsiz şekilde buldular. Oda içerisinde duman bulunduğu gözlemlendi ve yapılan araştırmalar sonucunda beşiğin yandığı, Seçil Kaymakçı ile kızı Nilvara’nın karbonmonoksit gazından etkilenerek yaşamını yitirdiği değerlendirildi.
Cenazelerin Ailelerine Teslimi
Hayatını kaybeden Seçil Kaymakçı ve 3 yaşındaki kızı Nilvara Kaymakçı’nın cenazeleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin tamamlanmasının ardından, defnedilmek üzere ailelerine verildi. Olayla ilgili soruşturma sürmektedir.