Gaziantep’te kardeş kavgasında silahla yaralanan ağabey, hastanede hayatını kaybetti; zanlı kardeş tutuklandı.

1 Min Read

Gaziantep’te Kardeş Cinayeti: Ağabey Hayatını Kaybetti

Gaziantep’te yaşanan üzücü bir olayda, bir genç kardeş, tartıştığı ağabeyini silahla yaraladı. Hastaneye kaldırılan ağabey, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın sorumlusunun kardeş olduğu öğrenildi ve tutuklandı.

Tartışma Kavgaya Dönüştü

Olay, 19 Kasım günü öğle saatlerinde Şahinbey ilçesindeki 75. Yıl Mahallesi’nde gerçekleşti. 24 yaşındaki Ahmet S. ile 29 yaşındaki ağabeyi Mehmet S. arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Ahmet S. tarafından ateşlenen silahtan çıkan kurşun ağabeyine isabet etti.

Yaralı Ağabey Kurtarılamadı

Karşılaşılan bu elim olay sonrası katil zanlısı kardeş kaçmaya çalıştı. Durumun acil olması sebebiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ağır yaralı olarak olay yerinde ilk müdahale yapılan Mehmet S., Gaziantep Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen yaralı şahıs, bir gün içinde hayatını kaybetti. Cenaze, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edilerek defnedilmek üzere yola çıktı.

Kardeş Tutuklandı

Olayın ardından kaçmaya çalışan Ahmet S., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekipler tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilen Ahmet S., adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili yürütülen soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version