Gaziantep’te Jandarma’nın Baskınında 1.1 Milyon TL Değerinde Kaçak Elektronik Ürünler Ele Geçirildi

Gaziantep’te jandarma, Şehitkamil’deki bir işyerine düzenlenen operasyonla 1 milyon 100 bin TL değerinde kaçak cep telefonları ve elektronik eşyalar ele geçirdi. S.A. isimli şüpheliye yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep'te jandarma, Şehitkamil'deki bir işyerine düzenlenen operasyonla 1 milyon 100

Gaziantep’te jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği bir operasyonda, değeri toplam 1 milyon 100 bin TL’yi bulan kaçak cep telefonları ve elektronik aletler ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi hakkında yasal süreç başlatıldı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ile Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda, kaçakçılıkla mücadele amaçlı bir çalışma yürütüldü. Bu kapsamda Şehitkamil ilçesinde S.A. isimli şahsa ait bir iş yerinde baskın düzenlendi. Yapılan aramalarda toplam piyasa değeri 1 milyon 100 bin TL olan 53 cep telefonu, 28 elektronik cihaz ve 5 akıllı saat bulundu.

Şüpheli kişi ile ilgili hukuki işlemlere başlandı.