Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gaziantep’te Jandarma Operasyonlarında 28 Silah Ele Geçirildi, 3 Kişi Tutuklandı

    Gaziantep’te jandarma, son bir ayda silah kaçakçılığına yönelik düzenlediği operasyonlarda 28 ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirdi. Operasyonlarda 22 şahsın üzerinde ve çeşitli yerlerde arama yapıldı; 3 kişi tutuklandı.

    Gaziantep'te jandarma, son bir ayda silah kaçakçılığına yönelik düzenlediği operasyonlarda

    **Gaziantep’te Jandarmadan Silah Kaçakçılığına Operasyon**

    Gaziantep’te gerçekleştirilen son operasyonda jandarma ekipleri, silah kaçakçılığına karşı yoğun bir mücadele yürüttü. Yapılan operasyonlar sonucunda toplamda 28 adet ateşli silah ele geçirilirken, 3 kişi tutuklandı.

    **Operasyonların Ayrıntıları**

    Eylül ayında, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonuyla çok sayıda operasyon düzenlendi. Bu kapsamda, il genelinde 22 ayrı şüpheli şahsın ikametleri, araçları ve işyerleri üzerinde arama yapıldı.

    Gerçekleştirilen aramalarda, 13 adet ruhsatsız tabanca ve şarjörü, 13 adet ruhsatsız av tüfeği ile şarjörü, 129 tabanca fişeği, 192 av tüfeği fişeği, 2 adet kalaşnikof tüfek ve şarjörü, ayrıca 33 adet kalaşnikof mermisi ele geçirildi.

    **Tutuklamalar ve Yasal Süreçler**

    Silahların ele geçirilmeleriyle birlikte, haklarında yasal işlem başlatılan şahıslar arasında 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma ekipleri, silah kaçakçılığına karşı kararlılıkla mücadele etmeye devam ediyor. Bu tür operasyonların, güvenliği sağlamak adına büyük önem taşıdığı bildirildi.