Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gaziantep’te Jandarma Ekipleri Tarafından Gerçekleştirilen Operasyonlarda 29 Ruhsatsız Silah ve Çok Sayıda Mermi Ele Geçirildi, İki Şahıs Tutuklandı

    Gaziantep’te jandarma, son bir ayda gerçekleştirdiği operasyonlarda 29 ruhsatsız silah ve çeşitli mühimmat ele geçirdi. Ayrıca, bu süreçte 17 şüpheli üzerinde arama yapılırken, 2 kişi tutuklandı. Silah kaçakçılığına karşı yapılan bu çalışmalarda önemli başarılar elde edildi.

    Gaziantep'te jandarma, son bir ayda gerçekleştirdiği operasyonlarda 29 ruhsatsız silah

    Gaziantep’te Silah Kaçakçılığına Karşı Operasyonlar

    Gaziantep’te jandarma ekipleri, son bir ay içerisinde gerçekleştirdiği operasyonlar sonucunda 29 ruhsatsız silah ile birlikte çok sayıda şarjör ve mermi ele geçirdi. Olayla ilgili olarak 2 kişi tutuklandı.

    Koordineli Çalışmalar Devam Ediyor

    Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekim ayı boyunca silah kaçakçılığına karşı kapsamlı bir mücadele yürüttü. Bu çerçevede, il genelinde 17 şüphelinin ikametgahlarında, araçlarında ve iş yerlerinde arama yapıldı. Elde edilen bulgular sonucunda, 15 adet ruhsatsız av tüfeği ve şarjörü, 14 adet ruhsatsız tabanca ve daha birçok mühimmat ele geçirildi.

    Yasal İşlemler Başlatıldı

    Yürütülen operasyonda, yasal işlem başlatılan şüphelilerden iki kişi tutuklandı. Yetkililer, silah kaçakçılığına karşı olan mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğini belirtti.