Ana SayfaGüncelGaziantep'te eski eşinin silahlı saldırısına uğrayan kadın hastaneye kaldırıldı, zanlı gece operasyonuyla...

Gaziantep’te eski eşinin silahlı saldırısına uğrayan kadın hastaneye kaldırıldı, zanlı gece operasyonuyla yakalandı.

Gaziantep’te bir parkta silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan kadının, eski eşi tarafından vurulmuş olduğu belirlendi. Olayın ardından kaçan Mehmet Yeter, Cinayet Büro ekiplerinin gerçekleştirdiği gece operasyonuyla yakalandı.

Dün meydana gelen olay, Şehitkamil ilçesine bağlı Gazikent Mahallesi’ndeki Celal Doğan Parkı’nda yaşandı. İddialara göre, parkta bulunan bir bankta oturan 39 yaşındaki Fatma Köklü, silahlı saldırıya maruz kalarak ağır yaralandı ve saldırgan olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı kadın, en yakın özel hastaneye kaldırıldı ve durumunun kritik olduğu aktarıldı.

Gözaltına alınan zanlı, polisin gerçekleştirdiği gece operasyonunda yakalandı. Yapılan araştırmalar sonucunda, Fatma Köklü’ye saldırıda bulunan eski eşi Mehmet Yeter’in adresi belirlendi ve Cinayet Büro ekipleri, zanlının saklandığı köyü kuşatarak evine baskın düzenledi. Yeter’in emniyetteki yasal işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği, Özel Gereksinimli Bireyleri Trabzonspor Maçına Götürme Vaadinde Bulundu

Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği, özel gereksinimli bireyleri ziyaret ederek onlara Trabzonspor maçına götürme sözü verdi. Dernek Başkanı Bayram Sarayoğlu, toplumun bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini vurgulayarak, ziyaretin anısına atkı ve hediyeler sundu.

Kocaeli Kağıtspor Boksörleri, Avrupa Şampiyonası İçin Almanya’ya Gitti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü boksörleri, U-17 Avrupa Şampiyonası için Almanya'ya gitti. Alparslan Şenol, Alpaslan Çoban ve Sudenaz Aydemir, şampiyonluk hedefiyle hazırlanarak turnuvaya katılacak. Antrenör Caner Önayaker, sporcuların fiziken ve zihnen hazır olduğunu belirtti.

Sarp Sınır Kapısı’nda 69 Farklı Suçtan Aranan Şahıs Yakalandı: 193 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

Artvin'in Kemalpaşa ilçesindeki Sarp Sınır Kapısı'nda D.A. isimli şahıs, 69 suçtan aranarak 193 yıl 6 ay hapis cezası ile gözaltına alındı. Sahte bankacılık ve dolandırıcılıkla ilgili suçlardan dolayı tutuklanan D.A., cezaevine gönderildi.

Elazığ’da 160 Üreticiye Süt Soğutma Tankı Dağıtımı Gerçekleşti

Elazığ’da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, DAP Bölge Kalkınma İdaresi destekli projeyle 160 üreticiye süt soğutma tankı dağıttı. Bu adım, modern süt üretimini teşvik ederek kırsal kalkınma ve hayvancılık sektörünü güçlendirmeyi amaçlıyor.

Afyonkarahisar’da AFAD, Vatandaşlara Afet Farkındalık Eğitimi Düzenledi

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Başmakçı'da afet farkındalık eğitimi düzenledi. Eğitimde, afet bilinci, insani yardım, psikososyal destek ile çadır kurma ve yangın söndürme konuları ele alındı. AFAD, toplumun her bireyinin hazırlıklı olması gerektiğini vurguladı.