Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gaziantep’te Drift Yapan Sürücüye 46 Bin TL Ceza ve 60 Gün Sürücü Belgesi İptali!

    Gaziantep’te, drift atarak tehlikeye yol açan bir lüks otomobil sürücüsüne 46.392 TL ceza kesildi ve sürücü belgesi 60 gün süreyle iptal edildi. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Emniyet ekipleri, benzer ihlallere yönelik denetimlerini sürdürüyor.

    Gaziantep'te, drift atarak tehlikeye yol açan bir lüks otomobil sürücüsüne

    Gaziantep’te Drift Yapan Sürücüye Ağır Cezalar Uygulandı

    Gaziantep’te bir sürücü, yayaların ve diğer araçların bulunduğu bir cadde üzerinde drift yaparak büyük bir tehlike oluşturdu. Yapılan denetimlerin ardından bu sürücü hakkında toplamda 46 bin 392 TL tutarında bir para cezası kesildi ve sürücü belgesine 60 gün süreyle el konuldu.

    Denetimlerle Güvenlik Sağlandı

    Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, şehirdeki trafik güvenliğini sağlamak amacıyla yoğun bir denetim gerçekleştirdi. Drift yaparak hem trafik akışını hem de yayaların güvenliğini tehdit eden sürücüler tespit edildi. Bu kapsamda, olayın yaşandığı anlar bir güvenlik kamerasına takıldı.

    Güvenlik Kamerasına Yansıyan Anlar

    Sürücünün gerçekleştirdiği tehlikeli drift hareketleri, çevrede bulunan bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Bu görüntülerin ardından yetkililer, benzer durumların yaşanmaması için cezai işlemlerin artırılacağı bilgisini paylaştı.

    Trafik düzeninin sağlanması adına yapılan bu tür denetimlerin önemi bir kez daha ortaya çıktı.