Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gaziantep’te depremzede öğrenciler için karne şenliği coşkuyla kutlandı

    Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, depremzede çocuklar için Nurdağı’ndaki Hisar İlkokulu ve Ortaokulu’nda düzenlenen karne şenliğine katıldı. Erdoğan Tunç, manevi dayanışmanın önemine vurgu yaparak, çocukların mutluluğunun en büyük ödül olduğunu belirtti. Etkinlik eğlenceli aktivitelerle dolu geçti.

    Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, depremzede çocuklar için Nurdağı'ndaki Hisar İlkokulu

    Gaziantep’te Depremzede Öğrenciler İçin Karne Şenliği Düzenlendi

    Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, depremzede öğrencilerin eğitim aldığı Nurdağı ilçesindeki Hisar İlkokulu ve Ortaokulu’nda gerçekleştirilen karne şenliğine katıldı. Bu etkinlik, öğrencilere destek olmak amacıyla yapıldı ve onların mutluluğunu artırmak hedeflendi.

    Etkinlikte Eğlenceden Yoksun Kalınmadı

    Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle organize edilen şenlikte, öğrenciler, öğretmenler ve vakıf gönüllüleri bir araya geldi. Etkinlik, neşeli müziklerle başladı; oyun parkurları, ikramlar ve geleneksel oyunlarla da devam etti. Çocuklar, bu süreçte eğlenceli vakit geçirirken, karne heyecanını doyasıya yaşadı.

    Vakıflar Bölge Müdürü’nden Önemli Açıklama

    Etkinlik hakkında açıklama yapan Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürü Erdoğan Tunç, “Bu tür organizasyonlar, manevi dayanışma açısından son derece önemlidir. Çocuklarımızın mutluluğu, bizim için en değerli ödüldür. Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak sosyal sorumluluk projelerimizi sürdüreceğiz” dedi.

    Gerçekleştirilen karne şenliği, hem öğrenciler hem de katılımcılar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı ve etkinlik sonrasında birçok güzel anı ile gün sonlandırıldı.