Gaziantep’te Boş Bina Yangını İtfaiye Ekipleri Tarafından Kontrol Altına Alındı

Editör
1 Min Read

Gaziantep’te Yangın Paniği: Boş Bina Kül Oldu

Gaziantep’te, Şahinbey ilçesine bağlı Güneykent Mahallesi’nde terkedilmiş 4 katlı bir binada meydana gelen yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangının ardından bina kullanılamaz hale geldi.

Yangın Nasıl Çıktı?

Yangın, binanın en üst katında bilinmeyen bir nedenden dolayı başladı. Kısa süre içerisinde büyüyen alevler, tüm binayı sararak fecaat görüntülere sahne oldu. Olay yerine, durumu kontrol altına almak için çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

İtfaiye Müdahalesi ve Sonrası

Alevlerin geceyi aydınlattığı bu üzücü olayda, itfaiye ekipleri 16 araç ve 45 personelle yaklaşık bir saat süren bir mücadele sonucunda yangını söndürebildi. Yangının ardından binada büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Şu anda, yangının çıkış nedeni ve olayla ilgili ayrıntıları araştırmak üzere bir soruşturma başlatılmış durumda.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış