Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gaziantep Merkezli Siber Dolandırıcılık Çetesi Operasyonuyla 6 Şüpheli Gözaltına Alındı.

    Gaziantep merkezli siber dolandırıcılık çetesiyle ilgili düzenlenen operasyonda, Gaziantep, Samsun ve Kilis’te 6 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 4’ü tutuklanırken, 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyonda birçok dijital materyal ele geçirildi.

    Gaziantep merkezli siber dolandırıcılık çetesiyle ilgili düzenlenen operasyonda, Gaziantep, Samsun

    Gaziantep merkezli olarak düzenlenen ve 3 ilde gerçekleşen siber dolandırıcılık operasyonunda toplam 6 zanlı gözaltına alındı. Bu kişilerden 4’ü tutuklandı.

    Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı, siber dolandırıcılık faaliyetlerinin durdurulması amacıyla bir operasyon gerçekleştirdi. İlgili operasyon, Gaziantep ile birlikte Samsun ve Kilis illerini kapsadı. Dolandırıcılar, sosyal medya aracılığıyla daha uygun fiyatlarla beyaz eşyalar ilan eden vatandaşları, sahte ödeme bağlantılarına yönlendirerek, bu bağlantılar üzerinden hesaplarına para gönderilmesini sağladı. Yapılan operasyonda yakalanan 6 şüpheli üzerinde yapılan aramalarda, 7 cep telefonu, 1 dizüstü bilgisayar, 11 adet SIM kart ve 24 çeşitli bankalara ait banka kartı ele geçirildi.

    Yasal süreçler tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 4’ü tutuklanırken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.