Gaziantep’te Feci Trafik Kazası: 2 Genç Hayatını Kaybetti
Gaziantep’in Araban ilçesinde meydana gelen korkunç bir trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil park halindeki bir kamyona çarptı. Bu feci olayda, araçta bulunan iki genç hayatını kaybetti.
Olayın Detayları
Kaza, Araban ilçesinin Kale Mahallesi TMO önünde gerçekleşti. Plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen otomobil, aniden kontrolden çıkarak yanındaki park halindeki kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil adeta bir hurda yığınına dönerken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekipleri, polis ve itfaiye olay yerine sevk edildi. Gelen ekiplerin yaptığı incelemelerde araçta bulunan Tunahan Yiğit ve Mehmet Çetinpolat isimli iki gencin hayatının sona erdiği belirlendi.
Hayatını kaybeden gençlerin cenazeleri, olay yerinde yapılan gerekli işlemlerin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Soruşturma Başlatıldı
Kaza ile ilgili olarak yetkililer geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve olayın sebebinin belirlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor. Bu üzücü olay, bölgedeki sürücüleri ve vatandaşları derinden etkiledi. Yolda güvenlik önlemlerinin arttırılması gerektiği bir kez daha gündeme geldi.
GAZİANTEP’İN ARABAN İLÇESİNDE FECİ KAZA: 2 GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
GAZİANTEP’İN ARABAN İLÇESİNDE FECİ KAZA: 2 GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
GAZİANTEP’İN ARABAN İLÇESİNDE FECİ KAZA: 2 GENÇ HAYATINI KAYBETTİ





