Gazeteci Selçuk Özdemir’in babası Cemalettin Özdemir son yolculuğuna uğurlandı

Gazeteci Selçuk Özdemir’in babası Cemalettin Özdemir, Erzincan’da düzenlenen cenaze töreninde son yolculuğuna uğurlandı. Törene katılan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Özdemir ailesine başsağlığı diledi.

Gazeteci Selçuk Özdemir'in babası Cemalettin Özdemir, Erzincan'da düzenlenen cenaze töreninde

Gazeteci Selçuk Özdemir’in Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Erzincan’da hayatını kaybeden gazeteci Selçuk Özdemir’in babası Cemalettin Özdemir, bugün düzenlenen bir cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Cemalettin Özdemir’in Cenaze Töreni

Cemalettin Özdemir’in cenaze merasimi, Camii Kebir Camii’nde gerçekleştirildi. Törene Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu da katılarak yanındaydı. Vali Aydoğdu, Özdemir ailesine, yakınlarına ve dostlarına başsağlığı dileklerini ileterek acılarını paylaştı.

Acılı günlerinde Özdemir ailesinin yanında olan Vali Aydoğdu, Merhum Cemalettin Özdemir’in hatırasına saygı gösterdi.