Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gamze Altun, 6. İslami Dayanışma Oyunları’nda 48 kiloda altın madalya kazandı

Gamze Altun, Riyad’da düzenlenen 6. İslami Dayanışma Oyunları’nda kadınlar 48 kiloda altın madalya elde etti. 72 kilo ile koparmada en iyi sonuçları elde eden Altun, Türkiye’ye bu yılki oyunlarda ilk madalyayı kazandırmış oldu.

Bu haberin fotoğrafı yok

Gamze Altun’dan Tarihi Başarı

Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde gerçekleştirilen 6. İslami Dayanışma Oyunları’nda halter branşında 48 kiloda mücadele eden milli sporcu Gamze Altun, altın madalya kazandı.

Koparmada Büyük Başarı

Gamze Altun, yarışma sırasında koparma dalında 72 kilogram kaldırmayı başararak, Türkiye’ye ilk altın madalyayı kazandırdı. Böylece, bu önemli etkinlikte Türk sporunun gururu oldu.

Kadın haltercimizin; yeteneği ve hırsı, uluslararası alanda daha fazla başarıya ulaşacağının da sinyallerini veriyor. Oyunlar boyunca gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Altun, önümüzdeki dönemdeki yarışmalarda da ülkemizi temsil etmeye devam edecek.