Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Freni boşalan tır yola sürüklendi, istinat duvarında asılı kaldı

    Ordu’nun Altınordu ilçesinde, freni boşalan Metin K.’nın kullandığı tır, istinat duvarında asılı kaldı. Motosikletli Erol Yuvarlak, trafiği durdurarak bir felaketi önledi. Olayda yaralanan yok, fakat yol 1,5 saat kapalı kaldı. İnceleme devam ediyor.

    Ordu’nun Altınordu ilçesinde, freni boşalan Metin K.'nın kullandığı tır, istinat

    Ordu’da Freni Boşalan Tır Kaza Yaptı

    Ordu’nun Altınordu ilçesinde saman yükünü boşalttığı esnada freni boşalan tır yola sürüklendi, istinat duvarını yıkarak asılı kaldı. Bir motosikletli durumu fark edip trafiği durdurarak muhtemel facianın önüne geçti.

    Olayın Gerçekleştiği Yer ve Zaman

    Kaza, ilçenin Karacaömer Mahallesi Ordu-Ulubey yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Metin K. (47) yönetimindeki 66 LT 486 plakalı Mercedes Benz marka tır, saman yükünü boşaltmak için depoya yanaştı. İddiaya göre, bir süre sonra freni boşalan tır hareket edip yolda refüjü aşarak karşı şeride geçip yıktığı yaklaşık 3 metrelik istinat duvarında asılı kaldı.

    Trafik Durdu ve Kurtarma Çalışmaları Başladı

    O esnada tırın hareket ettiğini fark eden motosikletli bir vatandaş ise trafiği durdurarak daha büyük kazayı önledi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle Ulubey-Ordu yolu yaklaşık 1,5 saat ulaşıma kapandı. Ulaşım karşı yönden kontrollü sağlandı. Olay yerine gelen vinç yardımıyla tır kaldırılarak, yeniden saman deposuna çekildi.

    Kahraman Motosikletli Kendini Gösterdi

    Trafiği durdurup muhtemel kazanın önüne geçen Erol Yuvarlak (43), tırın hareket etmeye başladığını fark ettiği esnada yolu ulaşıma kapattığını söyledi. Kazada yaralanan olmazken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı