Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura’nın Babası Vefat Etti
Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Harekatı sırasında metan gazı maruziyeti sonucunda şehit olan Piyade Komando Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura’nın babası Vasfi Mangura, uzun bir süredir kanser tedavisi görmekteydi ve hayatını kaybetti.
Bu acı durumu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Yusuf Kıyışkan duyurdu. Kıyışkan, “Aziz şehidimiz Fikret Mangura’nın babası, değerli büyüğümüz Vasfi Mangura’nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Cenazesinde Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz” şeklinde konuştu.
Vasfi Mangura için cenaze namazı, bugün ikindi namazının ardından Akhisar’ın Kapaklı Mahalle Camii’nde düzenlenecek. Cenaze namazının ardından merhumun toprağa verilmesi bekleniyor.
IRAK’IN KUZEYİNDEKİ PENÇE-KİLİT HAREKATI BÖLGESİNDE METAN GAZINA MARUZ KALARAK ŞEHİT OLAN AKHİSARLI PİYADE KOMANDO ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ FİKRET MANGURA’NIN, UZUN SÜREDİR KANSER TEDAVİSİ GÖREN BABASI VASFİ MANGURA HAYATINI KAYBETTİ.
VASFİ MANGURA (SOLDA) HAYATINI KAYBETTİ.
ŞEHİT PİYADE KOMANDO ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ FİKRET MANGURA VE EŞİ
GÜLCAN YILDIRIM, HEDEFİ TAM İSABETLE VURARAK ERKEKLERE TAŞ ÇIKARDI.
GÜLCAN YILDIRIM, HEDEFİ TAM İSABETLE VURARAK ERKEKLERE TAŞ ÇIKARDI.
GÜLCAN YILDIRIM, HEDEFİ TAM İSABETLE VURARAK ERKEKLERE TAŞ ÇIKARDI.
DENİZLİ’DE 9. ÇAMELİ KÜLTÜR, TURİZM, TARIM VE DOĞA SPORLARI FESTİVALİNDE TRAP ATIŞLARI DÜZENLENDİ
ELE GEÇİRİLENLER
ELE GEÇİRİLENLER