Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Fethiye İdman Yurdu, Amatör Lig’de Kazandığı Şampiyonlukla TFF 3. Lig’e Yükseldi

    Fethiye İdman Yurdu, BAL 8. Grup’taki şampiyonluğuyla TFF 3. Lig’e çıkarak kupa töreni düzenledi. Başkan Abdullah Aksoy ve teknik direktör Ömer Faruk Uzuner, sevinçlerini paylaştı. Aksoy, fedakarlık ve topluluk desteğiyle zorlu bir sezon geçirdiklerini vurguladı.

    Fethiye İdman Yurdu, BAL 8. Grup'taki şampiyonluğuyla TFF 3. Lig’e

    Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta elde ettiği zaferle TFF 3. Lig’e terfi eden Fethiye İdman Yurdu, ev sahipliği yaptığı etkinlikte şampiyonluk kupasını aldı.

    Fethiye İdman Yurdu, BAL 8. Grup’taki başarısıyla TFF 3. Lig’e çıkma hakkı kazandı. Fethiye Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen kupa törenine, federasyonun temsilcileri, ilçe belediye başkanları, siyasetçiler ve halk katılım gösterdi. Törende sahneye davet edilen oyunculara madalyalarını Fethiye İdman Yurdu Kulüp Başkanı Abdullah Aksoy takdim etti. Oyuncular, teknik ekip ve kulüp yöneticileri kupayı birlikte kaldırarak sevinçlerini paylaştı.

    Geçirdikleri sezonun zorlu ama keyifli olduğunu dile getiren Fethiye İdman Yurdu Kulüp Başkanı Abdullah Aksoy, “Burada yalnızdık ama Fethiye Mahallesi yanımızdaydı. Bursaspor’u tebrik ediyorum ve sonrasında biz de şampiyon olduk. Zaman zaman zorluklarla karşılaştık, ama sonunda Bursa futbolu kazandı. İznikspor’a da tebriklerimi iletiyorum; harika bir mücadele verdiler ve beraberlik elde ettiler. Öncelikle 1. Amatör, ardından Süper Amatör’de, şimdi de Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olup, 3. Lig’e yükseldik. Dün U16 takımımız Bolu’da şampiyon olup 4’lü finallere katıldı. A takımımıza verdiğimiz önem kadar altyapıya da fazla önem veriyoruz. Yalnız değiliz, mahallemiz yanımızda; bürokrasiden veya siyasetten destek yok. Bugün eğlenmek istiyoruz, eleştiri veya üzüntü istemiyoruz,” şeklinde konuştu.

    Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner de, “Buraya geldiğimdeki hislerim ile buraya gelmeden önceki düşüncelerim arasında büyük bir fark var. Bir mahalle takımı gibi görünse de, burası çok daha fazlasını ifade ediyor. Bu başarıyı ve şampiyonluğu getiren, aramızdaki aile ortamıdır,” dedi.