Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Fenerbahçe’nin Nelson Semedo’su, Başakşehir karşılaşmasında sakatlanarak 20. dakikada oyundan çıktı

    Fenerbahçe’nin sağ bek oyuncusu Nelson Semedo, Başakşehir ile oynanan maçta 20. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. 17. dakikada yaşadığı faul sonrası sağlık ekipleri sahaya davet edildi ve Semedo, Kerem Aktürkoğlu ile değiştirildi.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Fenerbahçe’de Semedo Şoku

    Fenerbahçe’nin Portekizli futbolcusu Nelson Semedo, Başakşehir ile oynanan karşılaşmada sakatlığı nedeniyle 20. dakikada oyundan çıkarak büyük endişelere yol açtı.

    Süper Lig Maçında Sakatlık Problemi

    Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında gerçekleşen karşılaşmada Fenerbahçe, Başakşehir karşısında mücadele ediyor. Sarı-lacivertli ekipte yer alan sağ bek Nelson Semedo, maçın 17. dakikasında bir sakatlık yaşadı. Defansif bir hamle sonrasında, orta sahada Harit’in müdahalesiyle yere düşen Semedo, hakem Adnan Deniz Kayatepe tarafından faul ile durduruldu.

    Sakatlığın ardından Semedo, kendini yere bıraktı ve hakem sağlık ekiplerinin sahaya girmesine izin verdi. Bu gelişme sonrasında teknik ekip, değişiklik talebinde bulundu.

    Semedo, ilk yarının 20. dakikasında Kerem Aktürkoğlu ile yer değiştirdi ve bu durumda Fenerbahçe taraftarları tedirgin oldu. Semedo’nun sakatlığının durumu, maç sonrasında yapılacak muayenelerle netlik kazanacak.