Fenerbahçe, Eyüpspor’u 3-0 yenerek defansif başarılarına bir yenisini ekledi

1 Min Read

Fenerbahçe’nin Güçlü Performansı Devam Ediyor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Eyüpspor’u 3-0 mağlup ederek, sezon boyunca yedinci kez kalesini gole kapatmış oldu.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Puanlarını Arttırdı

Sarı-lacivertli ekip, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, rakibini rahat bir skora mağlup ederek puanını 39’a taşıdı ve üst üste ikinci galibiyetini elde etti.

Fenerbahçe, son iki lig mücadelelerinde de gol yemeyerek defansif başarısını bir kez daha gösterdi. Kaleci Ederson, Eyüpspor’un ataklarını etkili bir şekilde durdurdu ve kalesinde gol görmedi.

Savunma Başarısı

Bu sezon, Fenerbahçe’nin kazandığı Trabzonspor, Antalyaspor, Gaziantep FK, Konyaspor maçları yanı sıra, berabere kaldığı Göztepe ve Samsunspor karşılaşmalarında da kalesi gole kapandı. Sarı-lacivertliler, bu tutumu ile ligin en dikkat çeken takımlarından biri olmaya devam ediyor.

Share This Article
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version