Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Fenerbahçe, EuroLeague’de Monaco’yu geçerek 8 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşarken, Aydın’daki taraftarlar maçı dev ekrandan coşkuyla takip etti.

    Fenerbahçe, EuroLeague finalinde Monaco’yu 81-70 yenerek 8 yıl aradan sonra şampiyon oldu. Aydın’daki taraftarlar, Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu dev ekrandan maçı izleyip, zaferi sokaklarda kutladı ve Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.

    Fenerbahçe, EuroLeague finalinde Monaco'yu 81-70 yenerek 8 yıl aradan sonra

    Fenerbahçe tarih yazdı

    Fenerbahçe, 8 yıl aradan sonra EuroLeague şampiyonu olma başarısını elde ederken, Aydın’daki sarı-lacivertli taraftarlar maçı dev ekrandan izleme imkanı buldu.

    Aydın’da coşkulu kutlama

    EuroLeague finalinde Fenerbahçe Beko, Monaco ile karşı karşıya geldi. Abu Dabi’de gerçekleşen bu önemli mücadelede Fenerbahçe, AS Monaco’yu 81-70’lik skorla yenerek EuroLeague zaferine ulaştı. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Kent Meydanı’nda kurulan büyük ekran sayesinde taraftarlar, maçı heyecanla izledi. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte Aydın sokakları sevinç çığlıklarıyla inledi. Şampiyonluğu kutlayan hayranlar, maçın dev ekranda izlenmesine olanak sağlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.