Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Fenerbahçe Beko, 38. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı Kazanarak Şampiyonluğa Ulaştı!

    Fenerbahçe Beko, 38. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Beşiktaş’ı 85-83 yenerek 8. kez şampiyon oldu. Devon Hall, 23 sayıyla “En Değerli Oyuncu” seçilirken, kupa Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından Fenerbahçe kaptanı Melih Mahmutoğlu’na sunuldu.

    Fenerbahçe Beko, 38. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Beşiktaş'ı 85-83 yenerek 8.

    Fenerbahçe Beko 38. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Şampiyon Oldu!

    38. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Fenerbahçe Beko, Beşiktaş karşısında gösterdiği üstün performansla şampiyonluğu elde etti. Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen heyecan dolu karşılaşma, 85-83’lük sonuçla sona erdi ve Fenerbahçe, bu başarıyla birlikte 8. kez kupayı müzesine götürme mutluluğunu yaşadı.

    Ödüller ve Tören

    Maçın ardından düzenlenen ödül töreni, basketbol tutkunlarını bir araya getirdi. Mücadelede 23 sayı, 4 ribaund ve 3 asistlik performans sergileyerek toplamda ‘En değerli oyuncu’ seçilen Devon Hall, ödülünü alarak yıldızlaştı. Beşiktaşlı sporcular madalyalarını aldıktan sonra, şampiyon takım Fenerbahçe sahneye çıkarak büyük bir coşku yaşadı.

    Türkiye Basketbol Federasyonu yöneticileri, Fenerbahçeli oyunculara madalyalarını takdim ederken, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da kupayı sarı-lacivertlilerin kaptanı Melih Mahmutoğlu’na sundu. Melih, kulüp başkanı Sadettin Saran ve eski yönetici Sertaç Komsuoğlu’nu yanına çağıp şampiyonluk kupasını coşkuyla havaya kaldırdı.

    Fenerbahçeli taraftarlar, elde edilen şampiyonlukla birlikte büyük bir sevinç yaşarken, takımın bu zaferi basketbol tarihinde önemli bir yer edindi.